Hallo, ik ben Ellen

Op deze wereld gekomen in 1976 en sindsdien lekker bezigā€¦

Waarom VoetreflexPlus Therapie? Het leek me gewoon iets magisch hebben, iets wonderlijks. Klachten behandelen door alleen de voeten te masseren, al aan iemands voeten kunnen zien of voelen waar de klachten zitten en zelfs aan de voeten kunnen zien of voelen hoe iemand in het leven staat.

Een stapje zijn in iemands proces naar meer ontspanning en vitaliteit.

Waarom Levensfabriek? Toen ik ging nadenken over een naam voor mijn praktijk ging ik uit van de emotionele en mentale processen die je doormaakt in je leven die jou vormen tot wie je bent maar die jou ook veel kunnen leren over jezelf en die je lichamelijk uit balans kunnen brengen als je ze wegstopt.

Kortom, je leven is een proces, je lichaam is een fabriek. Beide moeten op elkaar zijn afgestemd voor een gezond en gelukkig eindproduct. Het eindproduct ben jij!!

De naam Levensfabriek was geboren!

Als VoetreflexPlus Therapeut ben ik heel dankbaar en dat ik met jou een stukje mag meelopen op je pad zodat je met vernieuwde vitaliteit en kracht verder kunt gaan.

Zojuist een geweldige voetmassage gehad van Ellen, zeer gastvrij ontvangen, erg relex, en zeker ontspannend, neemt alle tijd , en had ook nog een luisterend oor, wat voor mij rustgevend overkwamšŸ‘
Zeker een herhaling waard SUPER
En kan het iedereen aanraden
Y. Wijnveld
Ik ben net terug van de ontspanningsmassage. Heerlijk massage waarbij je echt ontspannen wordt. In een woord een AANRADER. Ellen is een rustige en lieve meid die zeer vakbekwaam is. En super gemotiveerd.
S. van der Slot
Een heerlijke ontspannende massage gehad tijdens mijn zwangerschap. Na stressvolle weken op het werk was dit een heerlijk momentje voor mezelf om lekker te ontspannen. Dankzij Ellen is dit zeker gelukt, naast een heerlijke massage, een zeer warm welkom en een rustgevende omgeving, ook warme gesprekken kunnen voeren. Ik was heerlijk op mn gemak en zou het zeker iedereen aanraden. Ik wens je het allerbeste Ellen en vooral heel veel plezier en genot in je verdere loopbaan!
Linda
Ik heb een geweldige ontspanningsmassage (voeten en onderbenen) van Ellen gehad. Ze is een lief, respectvol, bijzonder mens. Ze is super gastvrij. De ruimte is heel rustgevend. Ellen gebruikt fijne essentiƫle oliƫn van goede kwaliteit bij haar massage.
De massage zelf was ECHT ontspannend. Ik ben nogal druk, maar ze heeft het voor elkaar gekregen dat ik tijdens de massage even nergens aan heb gedacht (en dat is echt heel knap, want mijn gedachten schieten altijd alle kanten op).
Ondanks dat ze nog volop aan het leren is, weet ze heel goed waar ze mee bezig is. Ik ga heel snel weer een afspraak maken. Zeker voor herhaling vatbaar.
Sastastisch
Het was voor mij een bijzondere ervaring.
Tijdens een heerlijke massage mijn gedachten los kunnen laten.
Even niets moeten en gewoon ervaren hoe het is om een voetreflex massage te mogen krijgen.
Het is ontspannend voor lichaam en geest.
Ik kan het echt aan bevelen.
Dank je wel Ellen voor deze bijzondere ervaring.
Tot onze volgende afspraak.
Corrie Wensink

Follow me on Instagram

Ik vind het leuk als je me wilt volgen op Instagram of mijn pagina Levensfabriek op Facebook wilt liken. Je blijft hier ook op de hoogte van leuke aanbiedingen en nieuwe ontwikkelingen. Onder aan deze pagina kun je de links volgen naar mijn social media.